Автомобілістів нашої громади привітали з професійним святом

|  25. 10. 2024

Щорічно в останню неділю жовтня, відповідно до Указу Президента, з 1993 року в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника. Це свято водіїв, інженерно-технічних працівників і всіх, хто сумлінно працює в транспортній галузі, виконуючи свій професійний обов’язок.

З цієї нагоди у великій залі міської ради зібралися представники автодорожньої галузі – працівники підприємств-перевізників Білоцерківської громади.

Звертаючись до присутніх, секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб наголосив:

«Окрім безпосереднього виконання своїх обов’язків з перевезення пасажирів, вам потрібно вміти бути і психологами, створити відповідний настрій своїм пасажирам. Бажаю міцного здоров’я вам та вашим родинам, а також щоб ваша праця була належно оцінена тими, кому ви надаєте послуги».

До слів вітань приєднався і заступник міського голови Олександр Поляруш, який відмітив, що професія автомобіліста й дорожника є особливою: хоч вона напружена та нелегка, але водночас  романтична і дуже потрібна людям. Побажав перевізникам благополуччя, успіхів у роботі, добробуту, злагоди та миру.

Також щирі слова вдячності та поваги були висловлені на адресу тих працівників, які сьогодні захищають нашу державу від військової агресії росії.

За сумлінне виконання своїх обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята працівники КП БМР «Тролейбусне управління», ТОВ «Автобусний парк», ТОВ «Транссіті», ТОВ «Епітранс», ТОВ «КАН» були нагороджені Почесними грамотами та Подяками Київської обласної ради, грамотами та подяками Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Тож вітаємо всіх представників автодорожньої галузі із професійним святом та бажаємо міцного здоров’я, позитиву, успіхів в усіх добрих починаннях та мирного неба.

Фото