№46 від 08 липня 2022

 

П Е Р Е Л I К

piшень, включених в протокол № 46

засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

від 08 липня 2022 року

 

1.           

 

№ 402

2.           

Про утворення комісії з питань запобігання та ліквідації торгівлі з рук у невстановлених місцях (стихійної торгівлі) на території Білоцерківської міської територіальної громади

№ 403

3.           

Про безоплатне приймання та взяття на облік продовольчих товарів тривалого зберігання Виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради від Київської обласної військової адміністрації 

№ 404

4.           

Про безоплатне приймання та взяття на облік продовольчих товарів тривалого зберігання Виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради від Київської обласної військової адміністрації 

№ 405

5.           

Про безоплатне приймання та взяття на облік продовольчих товарів тривалого зберігання Виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради від Київської обласної військової адміністрації

№ 406

6.           

Про перерозподіл коштів резервного фонду бюджету Білоцерківської міської територіальної громади на 2022 рік 

№ 407

7.           

Про внесення змін та затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради 

№ 408

8.           

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №1»

№ 409

9.           

Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №2»

№ 410

10.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»

№ 411

11.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №4» 

№ 412

12.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське патологоанатомічне бюро» 

№ 413

13.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківський пологовий будинок»

№ 414

14.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»

№ 415

15.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1»

№ 416

16.       

Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2» 

№ 417

17.       

Про затвердження складу комісії з обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації на території Білоцерківської міської територіальної громади

№ 418

18.       

Про внесення змін до складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради

№ 419

19.       

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вулиці Ярослава Мудрого, 32 в місті Біла Церква

№ 420

20.       

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 28 червня 2022 року № 386 «Про уповноваження інспекторів з паркування відділу по контролю за паркуванням управління дорожнього господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради розглядати справи про адміністративні правопорушення та проводити тимчасове затримання транспортних засобів»

№ 421

21.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Аленічева О.О. та Галіч А.В. стосовно їх неповнолітньої дочки Аленічевої А.О. 

№ 422

22.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Іванченка С.П. стосовно його малолітнього сина Рябомизого Т.С. 

№ 423

23.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Калініченка О.В. стосовно його малолітнього сина Калініченка Д.О. 

№ 424

24.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Литвин О.Р. та Литвина О.В. стосовно їхнього малолітнього сина Литвина Д.О. 

№ 425

25.       

Про встановлення опіки над малолітнім Згарданом О.О. та захист його особистих прав

№ 426

26.       

Про встановлення опіки над малолітньою Згардан Н.О. та захист її особистих прав

№ 427

27.       

Про деякі питання соціально-правового захисту неповнолітнього Гирі А.В.В. 

№ 428

28.       

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору між батьками про визначення місця проживання їх дитини 

№ 429

29.       

Про направлення неповнолітнього Гирі А.В.В. на виховання та спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу родини Лужецької Н.М. 

№ 430

30.       

Про надання дозволу Климичевій Тетяні Миколаївні на продаж 1/3 частки земельної ділянки від імені недієздатного Красія Ігоря Івановича

№ 431

31.       

Про призначення  Степанової Лариси Федорівни помічником над дієздатною особою Степановим Сергієм Павловичем

№ 432

32.       

Про призначення Зубчука Дмитра Сергійовича помічником над дієздатною особою Зубчуком Сергієм Васильовичем

№ 433