№ 36 від 15 грудня 2021 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 36
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 15 грудня 2021 року

1.           

Про відзначення загальнодержавних, релігійних Новорічно-Різдвяних свят у місті Біла Церква

№ 820

2.           

Про затвердження фінансових планів на 2022 рік комунальних підприємств Білоцерківської міської ради

№ 821

3.           

Про затвердження фінансових планів на 2022 рік комунальних некомерційних підприємств Білоцерківської міської ради

№ 822

4.           

Про затвердження складу комісії по здійсненню контролю за фінансово – господарською діяльністю підприємств комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади

№ 823

5.           

Про затвердження штатних розписів виконавчих органів Білоцерківської міської ради з 01 січня 2022 року

№ 824

6.           

Про звіт департаменту житлово - комунального господарства Білоцерківської міської ради по роботі зі зверненнями громадян

№ 825

7.           

Про організацію увімкнення Вічного вогню на території парку Слави у м. Біла Церква на пам’ятні дати відповідного року

№ 826

8.           

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 квітня 2021 року № 229 «Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Білоцерківської міської територіальної громади»

№ 827

9.           

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості за адресою: вулиця Шкільна, 20 в селищі міського типу Терезине Білоцерківського району Київської області

№ 828

10.       

Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території орендованої земельної ділянки по вулиці Карбишева в місті Біла Церква Київської області

№ 829

11.       

Про встановлення тарифів на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ ТЕПЛОІНВЕСТ» для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного  чи місцевого бюджету (котельні по бульвару Олександрійський, 109, бульвару Олександрійський, 54 в/ч А2167 – в/м № 1, вулиці П. Коновальця в/ч А1232 – в/м № 3 м. Біла Церква), та для потреб населення гуртожитків в/ч А1232 по вул. П. Коновальця (3/1, 3/4), в/ч А2167 по бульвару Олександрійський, 54 м. Біла Церква

№ 830

12.       

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 12 листопада 2021 року № 789 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ, інших споживачів, релігійних організацій та послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа»»

№ 831

13.       

Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади мережі газопроводів, що прокладені до житлового будинку по вул. Леваневського, 45 А в м. Біла Церква»

№ 832

14.       

Про деякі питання щодо квартирного обліку

№ 833

15.       

Про затвердження Акту з визначення розміру та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам від 07 жовтня 2021 року № 5/10

№ 834

16.       

Про затвердження Методики розрахунку компенсації за надання послуг з перевезення пасажирів міським електричним транспортом у місті Білій Церкві, що становлять загальний економічний інтерес 

№ 835

17.       

Про внесення змін та затвердження штатного розпису комунальної установи Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс»

№ 836

18.       

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 23 квітня 2019 року № 263 «Про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Білоцерківської міської територіальної громади» (зі змінами)

№ 837

19.       

Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів молодіжної ради при Білоцерківській міській раді

№ 838

20.       

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 12 червня 2018 року № 241 «Про запровадження електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти комунальної власності територіальної громади міста Біла Церква»

№ 839

21.       

Про демонтаж самовільно встановленого бетонного паркану та металевих воріт в районі бульвару Олександрійського та вулиці Росьової, біля центру позашкільної освіти «Соняшник», м. Біла Церква

№ 840

22.       

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційною фірмою «АНІРА», що розміщена в м. Біла Церква по вул. Івана Кожедуба, в районі залізничного переїзду

№ 841

23.       

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Колесник Олександри Віталіївни, що розташована в м. Біла Церква по вул. Івана Кожедуба, в складі зупинки очікування громадського транспорту «Консервний завод»

№ 842

24.       

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Нестеренка Віталія Євгеновича, що розміщена в м. Біла Церква по вул. Леваневського, в районі житлового будинку № 26

№ 843

25.       

Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Тарасенка Олександра Олеговича, що розташована в м. Біла Церква по вул. Ярмаркова, в районі житлового будинку № 1

№ 844

26.       

Про внесення змін до пункту 1 рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 27 січня 2021 року № 67 «Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Тихоненка К.І.»

№ 845

27.       

Про зміну адреси житлового будинку № 24 по вул. Василя Симоненка в м. Біла Церква Київської області у зв’язку з його поділом на окремі об’єкти нерухомого майна

№ 846

28.       

Про зміну адреси житлового будинку № 32 по вул. Гетьмана Сагайдачного в м. Біла Церква Київської області у зв’язку з його поділом на окремі об’єкти нерухомого майна

№ 847

29.       

Про зміну адреси житлового будинку № 65 по вул. Олени Теліги в м. Біла Церква Київської області у зв’язку з його поділом на окремі об’єкти нерухомого майна

№ 848

30.       

Про зміну адреси об`єкта нерухомого майна (нежитловій будівлі) за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «АСТРОБІЛД»

№ 849

31.       

Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна (житлового будинку) за заявою гр. Луценко О.А. з метою її упорядкування

№ 850

32.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (новозбудованому житловому будинку) за заявою гр. Бейбулатової О.І. 

№ 851

33.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (садовому будинку) за заявою гр. Короленка О.В.

№ 852

34.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Очеретяного Петра Григоровича щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Героїв Крут, 106) 

№ 853

35.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 1)

№ 854

36.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 2)

№ 855

37.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 3)

№ 856

38.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 4)

№ 857

39.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 5)

№ 858

40.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 6)

№ 859

41.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 7)

№ 860

42.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 8)

№ 861

43.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 9)

№ 862

44.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 10)

№ 863

45.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 11)

№ 864

46.       

Про розгляд заяви підприємства з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн Лтд» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 53-К) (конструкція № 12)

№ 865

47.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі залізничного шляхопроводу)

№ 866

48.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі перехрестя з вул. Воєводіна, зі сторони залізниці)

№ 867

49.       

Про визначення місця проживання малолітніх Афанасової С.С. та Афанасова Н.С.

№ 868

50.       

Про визначення місця проживання малолітнього Мудрицького Р.Ю.

№ 869

51.       

Про визначення порядку участі матері у вихованні та особистому спілкуванні з її малолітнім сином Мудрицьким Р.Ю.

№ 870

52.       

Про визначення місця проживання малолітньої Мельничук Є.І.

№ 871

53.       

Про визначення порядку участі батька у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином Кошілем О.С.

№ 872

54.       

Про визначення порядку участі матері у вихованні та особистому спілкуванні з її дітьми

№ 873

55.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Артеменко Н.О. стосовно її малолітнього сина Артеменка Я.О.

№ 874

56.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Горобченко І.В. та Євсеєва Т.М. стосовно їхніх малолітніх дітей Горобченка Є.Т. та Євсеєвої К.Т.

№ 875

57.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Рожок А.А. стосовно її малолітнього сина Рожка Д.С.

№ 876

58.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Стеценка О.О. стосовно його неповнолітнього сина Стеценка В.О.

№ 877

59.       

Про влаштування малолітньої дитини в сім’ю патронатного вихователя

№ 878

60.       

Про встановлення опіки над малолітньою Кузкою Т.Е. та захист її особистих прав

№ 879

61.       

Про встановлення піклування над неповнолітньою Муковоз В.С. та захист її особистих прав

№ 880

62.       

Про надання малолітній Гирі В.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та захист її особистих прав

№ 881

63.       

Про надання малолітній Гирі З.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та захист її особистих прав

№ 882

64.       

Про надання малолітній Гирі Ю.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та захист її особистих прав

№ 883

65.       

Про надання неповнолітньому Гирі А.В. В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та захист його особистих прав

№ 884

66.       

Про направлення малолітніх Гирі З.В., Гирі В.В. та Гирі Ю.В. на виховання та спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу родини Лужецької Н.М.

№ 885

67.       

Про надання малолітнім Захарчук А.В. та Захарчук О.В. статусу дітей-сиріт та встановлення опіки над ними

№ 886

68.       

Про надання неповнолітньому Жуковському А.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення піклування над ним

№ 887

69.       

Про негайне відібрання малолітньої дитини у батьків

№ 888

70.       

Про припинення та встановлення опіки над малолітньою Матвєєвою О.О. та захист її особистих прав

№ 889

71.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 890

72.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна недієздатного Шеманова І.Є.

№ 891

73.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна недієздатної Марчук Л.В.

№ 892

74.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Скрипник А.С., у разі визнання її судом недієздатною

№ 893

75.       

Про висновок щодо доцільності призначення опікуна Яценка Д.О., у разі визнання його судом недієздатним

№ 894

76.       

Про призначення Синицької І.В. помічником над дієздатною особою Синицьким В.Б.

№ 895

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 36 від 15 грудня 2021 року