№ 31 від 25 серпня 2020 року

П Е Р Е Л I К
piшень, включених в протокол № 31
засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради
від 25 серпня 2020 року

1. 

Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації

№ 475

2.

Про затвердження складу комісії з розгляду питань щодо присудження Білоцерківської міської премії «За заслуги в галузі освіти»

№ 476

3.           

Про зміни в штатному розписі управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

№ 477

4.           

Про затвердження штатного розпису управління освіти і науки Білоцерківської міської ради з 26 серпня 2020 року

№ 478

5.           

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 26 березня 2019 року № 192 «Про затвердження Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради та її складу в новій редакції»

№ 479

6.           

Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Біла Церква підземного газопроводу середнього тиску та споруди від ПрАТ «КАТП-1028»

№ 480

7.           

Про деякі питання щодо квартирного обліку

№ 481

8.           

Про затвердження штатного розпису управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради з 01 листопада 2020 року

№ 482

9.           

Про визнання рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради такими, що втратили чинність

№ 483

10.       

Про затвердження акта приймання - передачі у комунальну власність територіальної громади міста Білої Церкви з державної власності НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ нерухомого майна

№ 484

11.       

Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу в жовтні – грудні 2020 року

№ 485

12.       

Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна (житлового будинку) за заявою гр. Ковальчука Р.В. з метою її упорядкування

№ 486

13.       

Про присвоєння адреси об’єкту будівництва (житловому будинку) за заявою гр. Палієнка П.В.

№ 487

14.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (нежитлова будівля) за заявою Павловського В.А.

№ 488

15.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (новозбудованому житловому будинку) за заявою гр. Толяровської Н.В.

№ 489

16.       

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (новозбудованому житловому будинку) за заявою гр. Гриненка М.О.

№ 490

17.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, в районі перехрестя з вул. Глиняною)

№ 491

18.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі житлового будинку № 48)

№ 492

19.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, на зеленій розподільчій смузі між проїздом від ПК заводу ГТВ)

№ 493

20.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі будинку № 10 зі сторони залізниці)

№ 494

21.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (на зеленій розподільчій зоні перехрестя вул. Грибоєдова та вул. Рибної, зі сторони АЗС)

№ 495

22.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі готелю «Рось»)

№ 496

23.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, зі сторони автостоянки, в районі ПК ВАТ «Росава»)

№ 497

24.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР»  у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Олеся Гончара, 10)

№ 498

25.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі АЗС ТНК зі сторони залізниці)

№ 499

26.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі залізничного шляхопроводу)

№ 500

27.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі кафе «Венеція»)

№ 501

28.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі парку «Олександрія» ліворуч від майданчика для паркування)

№ 502

29.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі парку «Олександрія» праворуч від майданчика для паркування)

№ 503

30.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі перехрестя з вул. Воєводіна зі сторони залізниці)

№ 504

31.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, зі сторони житлового будинку № 220)

№ 505

32.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта  зовнішньої реклами (на зеленій розподільчій зоні перехрестя вул. Грибоєдова та вул. Рибної, зі сторони школи № 10)

№ 506

33.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (проспект Князя Володимира, в районі залізничного шляхопроводу, в напрямку руху до вул. Леваневського)

№ 507

34.       

Про розгляд заяви рекламного агентства «СТАР» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі ТОВ «Поліс», зі сторони залізниці)

№ 508

35.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Білопала Романа Леонідовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, в районі перехрестя з вул. Сквирське шосе, зі сторони будинку № 83)

№ 509

36.       

Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Яценка Віталія Миколайовича щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Івана Кожедуба, 359)

№ 510

37.       

Про втрату малолітнім Коваленком Я.В. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

№ 511

38.       

Про визначення порядку участі Короткова О.В. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітнім сином  Коротковим С.О.

№ 512

39.       

Про визначення порядку участі Панібратенка А.В. у вихованні та особистому спілкуванні з його малолітньою дочкою Панібратенко М.А.

№ 513

40.       

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Гладченка Ю.С. стосовно його неповнолітнього сина Гладченка А.Ю. 

№ 514

41.       

Про влаштування малолітнього Вакулюка І.Р., який залишився без батьківського піклування в будинок дитини

№ 515

42.       

Про встановлення опіки над малолітнім Колесником І.О.

№ 516

43.       

Про деякі питання щодо соціально-правового захисту малолітнього Кізея-Швеця  Ю.С.

№ 517

44.       

Про зміну прізвища малолітньому Покідьку Я.Є.

№ 518

45.       

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору між батьками про визначення місця проживання  х дітей

№ 519

46.       

Про надання до суду висновку щодо вирішення судового спору про визначення місця проживання малолітньої дитини

№ 520

47.       

Про надання дозволу для зняття коштів з поточного рахунку неповнолітнього Ахрамєєва В.О.

№ 521

48.       

Про надання згоди на проведення психіатричного огляду неповнолітньої

№ 522

49.       

Про надання малолітнім Макаруку О.Л, Макаруку К.Л., Макаруку К.Л. статусу  дітей, позбавлених батьківського піклування, та встановлення над ними опіки

№ 523

50.       

Про надання малолітньому Ковченку М.М. статусу дитини-сироти

№ 524

51.       

Про надання неповнолітньому Мельнікову Д.І. статусу дитини-сироти

№ 525

52.       

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів 

№ 526

53.       

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 527

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 31-20 від 25 серпня 2020 року