Білоцерківська громада залучатиметься до реалізації Плану Перемоги

|  25. 10. 2024

24 жовтня відбулося розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад, на якому Президент України Володимир Зеленський презентував План Перемоги органам місцевого самоврядування.

Участь у засіданні взяли близько 400 представників місцевих і регіональних органів влади, посли країн G7 та ЄС в Україні.

Президент України Володимир Зеленський наголосив: «На різних рівнях в Україні ми вже розпочали роботу з партнерами заради виконання Плану перемоги. Зараз важливо залучити громади й розпочати цю роботу на рівні зв’язків із регіонами та громадами в країнах-партнерах».

У конгресі взяв участь і секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб. За підсумками заходу він зазначив: «Українські громади також залучатимуться до реалізації Плану Перемоги, який на минулому тижні було представлено уряду та нашим міжнародним партнерам. Переконувати інвестувати світ у нашу безпеку є пріоритетним завданням для України на усіх рівнях.

Тож, зі свого боку, ми будемо звертатися до наших закордонних міст-побратимів щодо підтримки українського Плану Перемоги, аби залучати ще більше міжнародних партнерів та допомоги.

Україна має перемогти! План Перемоги потребує і нашої національної єдності, адже коли ми всі об’єднані однією ідеєю, тоді і вплив на міжнародну спільноту буде максимально ефективним!»

Отже, разом – до Перемоги!

Фото