Подвійне свято – привід подякувати педагогам за наполегливу працю

|  04. 10. 2024

Щорічно в першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти України, а 2 жовтня – День працівників професійно-технічної освіти. З цієї нагоди 4 жовтня відбувся захід у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу».

До учасників заходу звернувся секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб. Він зауважив, що заклад має гарні традиції, наголосив, що учні, вступивши до цього закладу, зробили правильний вибір, адже мають змогу опановувати потрібні суспільству робітничі професії, які дадуть можливість у майбутньому бути конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Всім учням побажав завжди радувати своїх батьків, реалізувати їхні найбільші сподівання, а педагогам – відчувати вдячність за свою нелегку та важливу працю.

Секретар міської ради вручив грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету педагогам навчального закладу – за професіоналізм, педагогічну діяльність, спрямовану на реалізацію завдань сучасної освіти Білоцерківської громади, активну громадянську позицію, невичерпну енергію та з нагоди Дня працівників освіти.

Зі словами вітань до учнів та колег звернувся також керівник навчального закладу Олександр Слободяник, який подякував своїм колегам за вагомий внесок у спільну роботу та наголосив, що саме їхніми руками твориться майбутнє нашої громади та держави.

Під час заходу педагогам та працівникам закладу вручили низку грамот, а також нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський». Учні подарували присутнім свої творчі номери.

Тож зі святом, шановні педагоги! Невичерпного натхнення, успіхів у сумлінній праці та мирного неба!

ФОТО