У світі все тимчасове – тільки музика вічна

|  02. 10. 2024

Музика — одне з найемоційніших і найвиразніших мистецтв. За допомогою музики люди передають свої емоції, настрій та ідеї. І без перебільшення можна сказати, що кожна з написаних мелодій має своє певне призначення і по-особливому може впливати на нас у той чи інший час, у тій чи іншій життєвій ситуації.

Люди пов’язані з музикою відзначають Міжнародний день музики щорічно 1 жовтня. З цією нагоди у Білій Церкві відзначили педагогів мистецьких шкіл громади, подякувавши за те, що навчають наших дітей прекрасному, за те, що беруть активну участь у культурно-мистецькому житті громади, за те, що дарують багатьом з нас непередавані відчуття і емоції.

Вітаючи працівників музичної сфери зі святом секретар міської ради Володимир Вовкотруб наголосив, що Біла Церква протягом багатьох років по праву очолює столичну область України своїм культурним потенціалом та досягненнями у галузі культури. І це завдяки педагогам місцевих мистецьких шкіл, яких у місті шість: «Недарма існує вислів, який каже проте, що у світі все тимчасове – тільки музика вічна. Тож бажаю вам та вашим вихованцям творчих злетів, ніколи «не фальшивити» і брати самі високі ноти».

За високу професійну майстерність, естетичне виховання та підтримку талановитих дітей, невтомну працю в ім’я збереження і розвитку культурного потенціалу громади та з нагоди Міжнародного дня музики Володимир Вовкотруб вручив ряду керівників та педагогів шкіл мистецтв подяки міської ради та її виконавчого комітету. Також приємними і необхідними цінними подарунками для кожної школи мистецтв стало концертне технічне обладнання.

Подяками управління культури і туризму міської ради нагородила педагогів начальник цього управління Юлія Ковальська.

У заході взяла участь заступник міського голови Катерина Возненко.

Бажаємо всім, хто любить музику і присвятив їй своє життя, творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця.

Фото