Творчість об’єднує: художній майстер-клас для дітей та Захисників!

|  01. 10. 2024

1 жовтня – День захисників і захисниць України та День українського козацтва. Це свята спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Батьківщині і гордості за її героїчну славу.

У перший день жовтня 2024 року працівники Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр №1» за ініціативи директора Лесі Руденко та сприяння начальника Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика спільно з педагогами Білоцерківської початкової школи «Казка» провели майстер-клас для дітей з особливими освітніми потребами, у якому взяли участь наші славетні й мужні герої 72 ОМБР імені Чорних Запорожців.

Під час заходу діти разом із військовими розфарбовували годівнички, які були спеціально виготовлені для творчої роботи учасників. Але малюнок на годівничках був прикметним: з одного боку на даху був зображений логотип легендарної 72-ї ОМ бригади Чорних Запорожців, а з іншого – козаки з української однойменної серії мультфільмів «Як козаки…».

Під керівництвом майстра Анни Щирської всі художники – маленькі й дорослі – старанно виводили пензлями та створювали неймовірно затишний будиночок для птахів, які будуть зимувати.

У кінці заходу дітлахи подарували годівнички військовим 72-ї ОМБр Чорних Запорожців, представникам управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, колективу Початкової школи «Казка» та ІРЦ №1. Але й самі юні художники теж отримали від спонсора заходу корисні подарунки – великі набори для малювання.

Та найбільшу вдячність не лише у свято, а й щодня висловлюємо захисникам України за їхню незламність і звитяжність, мужність і героїзм, за захист й оборону кордонів Батьківщини, за те, що Збройні сили України дають можливість нашим дітям насолоджуватися таким дитинством, яким воно повинно бути, – мирним, спокійним і радісним…

Шана і слава захисникам і захисницям України! Героям слава!

Фото