Чергова допомога 72 ОМБр: 4 вантажні автомобілі

|  15. 07. 2024

Днями відбулася чергова передача допомоги нашим військовим за участю голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

Цього разу за кошти місцевого бюджету було придбано ще чотири вантажних автомобілів на базі шасі MAN TGS 33.400 4x4 ВВ СН (з колісною формулою 6x6).

«Ми разом із Білоцерківською громадою передаємо великі вантажівки MAN. Це не перші і не останні вантажівки і допомога в цілому нашим героїчним хлопцям із 72 бригади та інших підрозділів. Разом з громадами Київської області ми постійно допомагаємо нашим підшефним військовим частинам. Я дякую за це всім громадам і, у першу чергу, Білоцерківській МТГ, адже вона на постійній основі закуповує дрони, автомобілі та іншу необхідну техніку для наших Збройних сил. І також дякую нашим воїнам за життя, яке сьогодні у нас є».

Секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб наголосив: «Черговий день, чергова допомога нашим військовим, адже питання національної безпеки дуже важливе для нас. Цього разу ми передаємо 4 автомобіля з колісною формулою 6x6, вартістю 27,6 млн грн для нашої рідної 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Також ми надали допомогу медичним обладнанням. За кошти місцевого бюджету було придбано лапароскопічну стійку для проведення необхідних операцій. Її вартість 3,7 млн грн. Тож, загальна допомога склала більше 31 млн грн. Я хочу подякувати всім платникам податків та депутатському корпусу. На цьому ми не зупиняємося і працюватимемо далі».

У заході взяла участь голова Білоцерківської РВА Ірина Старенька, яка наголосила на важливості цієї події та зазначила: «Сподіваємося що наша підтримка, наша допомога якнайшвидше наблизить нашу Перемогу і ми здобудемо мир, про який всі мріємо».

Слова вдячності за надану допомогу сказав військовослужбовець 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців: «Вдячний Київській обласній військовій адміністрації та Білоцерківській міській раді за чергову надану підтримку та допомогу. Ці автомобілі поїдуть у район виконання бойових завдань, де будуть сприяти забезпеченню нашої Перемоги».

Фото