Літнє дозвілля дошкільнята проводять весело та змістовно

|  10. 07. 2024

Літо – прекрасна пора року. Хтось відпочиває на дачі, хтось їде з батьками в подорож. Але багато дошкільнят залишаються в місті, адже батьки працюють. І щоб для нашої малечі літній відпочинок був цікавим і корисним, працівники дитячих садочків організовують розважальні й пізнавальні заходи та ігри на свіжому повітрі, денний відпочинок і різні види дозвілля.

У літній період заняття в групах не передбачено, проте окремо виділена в програмі культурно-дозвільна діяльність, що дозволяє забезпечити кожній дитині відпочинок, емоційне благополуччя, сприяє формуванню вміння самому знайти для себе цікаве заняття.

Дошкільнята беруть участь у святах і розвагах, які для них проводять музичні керівники, інструктори з фізкультури, вихователі. Діти з задоволенням вивчають і читають вірші, співають пісні, граються в українські народні ігри, танцюють, проводять більшу частину дня на свіжому повітрі, поєднують сонячні ванни з рухливими іграми.

Плануючи дозвілля для дітей на літо, працівники закладів дошкільної освіти Білоцерківської громади зосереджуються на головному: проявляти якомога більше любові до дітвори, більше справжньої, розумної турботи про їхній розвиток — фізичний, розумовий, емоційний, моральний, національно-патріотичний.

За інформацією управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

Фото