Відбулося чергове засідання виконкому

|  09. 07. 2024

25 червня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів секретар міської ради Володимир Вовкотруб. На порядок денний засідання було винесено більше 50 питань.

Частину вулиці Павла Скоропадського біля лікарні №1 буде перекрито

ТОВ «Білоцеркввода» планує провести роботи по влаштуванню водопровідної камери для приєднання мереж водопостачання до існуючих комунікацій по вул. Павла Скоропадського (колишня вул.Першотравнева) в районі Білоцерківської міської лікарні № 1.

У зв’язку з цим, в період з 10 до 24 липня, за погодженням у підрозділах Нацполіції України, буде перекрито частину вул. Павла Скоропадського.

ТОВ «Білоцерківвода» доручено на час проведення робіт забезпечити належну безпеку дорожнього руху відповідно до вимог чинного законодавства України. Підрозділам поліції рекомендовано забезпечити нагляд за організацією руху транспорту в районі проведення робіт.

Щодо роботи управління освіти і науки зі зверненнями громадян

Підсумовуючи роботу зі зверненнями громадян за І півріччя 2024 року в.о.начальника управління освіти і науки міської ради Вікторія Баранова зазначила, що за звітний період до структурного підрозділу надійшло 20 письмових звернень.

Надходили як індивідуальні, так і колективні звернення:

-через Урядову «гарячу лінію» – 5 звернень;

-з відділу звернень громадян виконавчого комітету Білоцерківської міської ради – 4;

- електронною поштою – 4, поштою – 2;

-звернення з Міністерства освіти і науки України.

-четверо громадян звернулися до начальника управління освіти і науки на особистому прийомі в письмовій формі та 47 осіб усно.

У цілому 5 звернень порушували питання щодо роботи закладів дошкільної освіти, 14 - роботи закладів загальної середньої освіти та 1- щодо роботи спортивної школи.

Під час розгляду звернень в управлінні освіти і науки міської ради особлива увага приділялась об’єктивному та всебічному вивченню зазначених проблем (за необхідності створювалися комісії для підтвердження або спростування фактів, викладених у зверненнях).

Про порядок проведення перевірок відділом внутрішнього контролю та аудиту управління економічного розвитку міської ради

З метою оцінки господарської діяльності об’єктів, контролю, оперативного та ефективного прийняття управлінських рішень, виконавчий комітет міської ради затвердив новий порядок проведення перевірок відділом внутрішнього контролю та аудиту управління економічного розвитку Білоцерківської міської ради.

Нагадаємо, що внутрішній контроль та аудит здійснюватиметься як система заходів, спрямованих на забезпечення керівництва громади достовірною інформацією про використання виконавчими органами Білоцерківської міської ради, закладами, установами, підприємствами та організаціями, що перебувають у комунальній власності територіальної громади та належать до сфери управління міської ради, комунальних ресурсів (майна, коштів, іншої комунальної власності), оцінку ефективності господарської діяльності, виявлення і запобігання в ній недоліків, що перешкоджають законному, ефективному та результативному їх використанню.

7 працівників Муніципальної варти матимуть право на складання протоколів про адміністративні правопорушення

Члени виконкому внесли зміни у раніше прийняте рішення від 24 липня 2018 року № 329 «Про уповноваження посадових осіб комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» на складання протоколів про адміністративні правопорушення». Рішення прийнято у зв’язку із кадровими змінами. Тож, сім нових працівників матимуть вищезазначені повноваження.

Інші питання, розглянуті під час засідання:

- ухвалено рішення про організацію поховання військовослужбовця жителя Білоцерківської громади, який загинув захищаючи Україну. Поховання відбудеться за рахунок коштів  місцевого бюджету, передбачених Програмою підтримки Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки;

-внесено зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 09 січня 2024 року № 06 «Про затвердження фінансових планів на 2024 рік комунальних підприємств Білоцерківської міської ради»;

-затверджено склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Таращанська,191 А ;

- розглянуті рішення про деякі питання щодо квартирного обліку;

-внесені зміни до Порядку надання компенсації вартості оренди житлових приміщень, затвердженого рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 14 травня 2024 року № 361;

-прийнято низку рішень про демонтаж тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності ТОВ «М.С.Л.», які встановлені без дозвільних документів. Споруди розміщені: по бульв. Олександрійському (в районі зупинки очікування громадського транспорту «вулиця Вокзальна» та в районі житлового будинку № 137); по вулиці Сквирське шосе (в районі зупинки очікування громадського транспорту «Площа Перемоги»); по вул. Привокзальна, позиція № 10;

-розглянуті рішення про переведення садових будинків, розташованих у садових товариствах у жилі будинки; про зміну адрес об’єктів нерухомого майна та про присвоєння адрес об’єктам будівництва;

-погоджено проведення заходів на території Білоцерківської громади;

- розглянуто низку опікунських питань та питань щодо захисту і реалізації прав та інтересів дітей та ін.

Фото