Проведено заняття з питань цивільного захисту

|  05. 07. 2024

Протягом 2 та 4 липня на базі Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради було проведено практичні заняття для заступників міського голови, начальників спеціалізованих служб цивільного захисту та членів комісії ТЕБ і НС.

Заняття щодо підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту відбуваються на виконання вимог «Плану основних заходів цивільного захисту Білоцерківської міської територіальної громади Київської області на 2024 рік», які затверджені Рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради № 259 від 09 квітня 2024 року.

Практичні заняття проводились під керівництвом представників Білоцерківських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Вони дозволяють поглибити теоретичні знання, а також сприяють підвищенню злагодженості, оперативності у роботі та взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту під час організації та забезпечення заходів із захисту населення і територій у разі загрози й виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їхніх наслідків.

За матеріалами управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради

Фото