Робота освітян триває

|  04. 07. 2024

Почався другий місяць літніх канікул, і, здається, саме час для відпочинку. Проте освітня галузь нашої громади продовжує працювати…

У чергових закладах дошкільної освіти організовано змістовну різноманітну діяльність не лише з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення і розширення уявлень про навколишній світ, а й психолого-педагогічну підтримку.

В інклюзивно-ресурсних центрах немає поняття навчального року, тому вони працюють за календарним роком і можуть здійснювати комплексну оцінку розвитку дитини та проводити (за окремими графіками) корекційно-розвиткові заняття влітку з дітьми раннього та дошкільного віку, які не відвідують заклади дошкільної освіти (тобто ще не зареєстровані). Так, протягом червня 2024 року фахівцями ІРЦ №1 проведено 80 корекційно-розвиткових занять та 26 комплексних оцінок розвитку дитини. ІРЦ №2 провів 20 комплексних оцінок розвитку дитини та заходи з вихованцями Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр». Цей заклад забезпечує права дітей з порушеннями слуху, зору та мовлення на загальну освіту, соціальну допомогу та реабілітацію. Тож робота триває.

За інформацією управління освіти і науки БМР

Фото