Досягнення наших випускників з Національного мультипредметного тесту

|  03. 07. 2024

Третій рік поспіль наші одинадцятикласники складають вступні іспити для навчання в омріяних вузах у формі Національного мультипредметного тесту із 3 предметів обов’язкових: української мови, історії України, математики – і четвертого на вибір вступника.

За підсумками основної сесії НМТ-2024 найвищий результат - 200 балів - продемонстрували 20 випускників ЗЗСО Білоцерківської міської громади!

У 2024 році з математики маємо 6 двохсотбальників, з української мови – 5, з англійської мови – 5, з історії України – 2, з української літератури – 1, з біології – 1.

Найбільше максимальних балів отримали випускники Білоцерківського ліцею «Мала академія наук» (керівник Михайло Яременко) та Ліцею «Білоцерківський колегіум» (керівник Галина Склярова) – по 4 двохсотбальники.

Особистим рекордом може пишатися цьогоріч Білоцерківський академічний ліцей «Вектор»-гімназія № 18 (керівник Тетяна Мартинюк), учениця якого Цаплюк Оксана Геннадіївна здобула 3 результати по 200 балів з української мови, математики та англійської мови.

Вітаємо наших випускників та їхніх педагогів і бажаємо успішного вступу в омріяні заклади вищої освіти!