Оголошення про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області

Дата : 
2024-07-03

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про управління відходами» Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами», на виконання Національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року, Національного плану управління відходами до 2030 року та Програми охорони довкілля в Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року № 4799-47-VIII, з метою забезпечення сталого управління відходами та зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров'я населення Білоцерківської міської територіальної громади, департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради розпочинає роботу над проєктом Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області.

Для розроблення проєкту Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області планується створення робочої групи з розроблення Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області.

 Заявку на долучення з контактними даними (П.І.Б., номер телефону) можна подати в письмовому вигляді в приймальню департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради - вул. Андрея Шептицького 2, м. Біла Церква,Київська обл,09117, або в електронному вигляді на електронну адресу - djkg@bc-rada.gov.ua. Термін подання заявки на долучення до складу робочої групи з розроблення проєкту Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області до 19 липня 2024 року.

Пропозиції до проєкту Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської областіприймаються в електронному вигляді на електронну адресу - djkg@bc-rada.gov.ua. Термін подання пропозицій до проєкту Місцевого плану управління відходами на території Білоцерківської міської територіальної громади Київської області до 13 грудня 2024 року.   


Департамент житлово-комунального господарства
Білоцерківської міської ради