Чемпіонат України з велоспорту: білоцерківські спортсмени – найкращі!

|  21. 04. 2024

21 квітня в Білій Церкві відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в гонці критеріум. У змаганнях взяли участь 128 спортсменів у складі 10 команд із 9 областей України – Київської, Кіровоградської, Житомирської, Миколаївської, Донецької, Харківської, Хмельницької, Полтавської та м. Київ.

Білоцерківську територіальну громаду представляли вихованці ДЮСШ «Богатир», КО СДЮШОР «Промінь» з велоспорту та КО «Центр олімпійської підготовки».

До програми змагань входило 4 гонки: індивідуальна (10 км) та групові (75 км та  50 км та 40 км).

В особистому заліку, за результатами багатоденної гонки, чемпіоном став Артем Костецький – вихованець КО СДЮШОР «Промінь» та КО «Центр олімпійської підготовки», учень гімназії «Звитяга».

У командному заліку найкращі результати показали спортсмени СДЮШОР «Промінь», які стали срібними призерами Чемпіонату серед юнаків та дівчат, а команда юнаків ДЮСШ «Богатир» ввійшла до п’ятірки кращих.

Руслан Підгорний, головний тренер збірної команди України з велосипедного спорту, відмітив, що ці змагання є відбірковими до штатної збірної команди, а також висловив вдячність місцевій владі та організаторам за можливість провести цей захід на гідному рівні. Також зауважив, що наступний етап змагань відбудеться в Білоцерківському районі на початку травня.

Тож вітаємо всіх переможців та бажаємо підкорення нових спортивних вершин!

>>> Більше світлин <<<