ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНСУЛЬТАЦІЇ З ОРГАНАМИ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ У ПРОЦЕСІ ЗДІЙСНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ «ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА БІЛА ЦЕРКВА ТА ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА БІЛА ЦЕРКВА КИЇВСЬКОЇ ОБ

Дата : 
2024-03-26

ІНФОРМАЦІЯ
ПРО КОНСУЛЬТАЦІЇ З ОРГАНАМИ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ
У ПРОЦЕСІ ЗДІЙСНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ «ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА БІЛА ЦЕРКВА ТА ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА БІЛА ЦЕРКВА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Управлінням містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради Київської області згідно з вимогами статті 13 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі – Закон) було проведено консультації з органами виконавчої влади у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП) планування «Внесення змін до генерального плану міста Біла Церква та плану зонування території міста Біла Церква Київської  області».

У період з 17.11.2023 р. по 20.12.2023 р., були проведені консультації з Департаментом екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації та Департаментом охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації. До відповідних органів було подано проект документа державного планування, звіт про стратегічну екологічну оцінку та повідомлення про оприлюднення цих документів. Департаментом екології та природних ресурсів було надано в письмовій формі відповідь (див. додаток 2). Департаментом охорони здоров’я (додаток 3) протягом зазначеного строку не були надані зауваження та пропозиції. Відповідно до Закону, у разі неподання зауважень і пропозицій протягом строку, що не перевищує 30 днів вважається, що зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку відсутні.

Додатково, в період з 17.11.2023 р. по 01.12.2023 р., було проведено консультації з Міністерством охорони здоров’я (додаток 5) та з 17.11.2023 р. по 19.02.2024 р. з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України (додаток 4). До зазначених органів було подано проект документа державного планування, звіт про стратегічну екологічну оцінку та повідомлення про оприлюднення цих документів. Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів було надано в письмовій формі відповідь (див. додаток 4) та Міністерством охорони здоров’я (додаток 5). 

Додатки:

-         Довідка про консультації (Додаток 1)

-         Листи служб (Додатки 2-5)