Біла Церква – Бахмут єдині в думці: Кобзар - велетень українського духу

|  27. 03. 2024

У співпраці колективів Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка та Мистецької Школи №1 м.Бахмут відбулася відкрита педагогічна конференція, присвячена 210-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка «Кобзар -велетень українського духу».

У заході взяли участь викладачі обох мистецьких шкіл, які висвітлили нові дослідження в галузі Шевченківської спадщини, а також обмінялися своїми напрацюваннями по національно-патріотичному вихованню молоді.

Директорка Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка Леся Крижешевська висвітлила тему «Ідеї Т.Г. Шевченка як засіб виховання громадянина-патріота». Доповідь «Мистецька Школа №1 м.Бахмут як осередок виховання юних митців - патріотів» висвітлила директорка цього закладу Євгенія Гринь.

На заході були присутні педагоги обох мистецьких шкіл та білоцерківська молодь. До присутніх з привітальним словом звернулася начальниця управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська, яка відзначила користь та важливість такої співпраці між педагогічними колективами.

По закінченню конференції відбулося обговорення та обмін враженнями. Були намічені плани на подальшу успішну співпрацю.

Фото