Відбулося чергове засідання виконкому

|  26. 03. 2024

26 березня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто майже 50 питань.

Щодо закінчення опалювального сезону на території Білоцерківської громади

У ході засідання було ухвалено рішення про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Так, виходячи з кліматичних умов, згідно із будівельними нормами і правилами, державними санітарними нормами і правилами та іншими нормативними документами, у разі, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищуватиме 8ºC , буде закінчено опалювальний період.

Процедуру закінчення даного опалювального періоду буде розпочато з 2 квітня ц.р. Проте, щоб забезпечити необхідний температурний режим, КП БМР «Білоцерківтепломережа» доручено продовжити подачу теплоносія для закладів охорони здоров’я та для дошкільних навчальних закладів (при наявній технічній можливості) згідно із заявами керівників таких установ.

Щодо питань перевезення пасажирів на маршрутах громадського транспорту

Виконавчий комітет міської ради продовжив на три місяці строк дії Договору, який був підписаний 29 грудня минулого року між виконавчим комітетом Білоцерківської міської ради та КП БМР «Тролейбусне управління» на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 8-а «4-ий мікрорайон-площа Перемоги».

240 заяв та звернень надійшло до торгового відділу минулого року

Під час засідання начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування міської ради Марія Беркут прозвітувала про роботу відділу із зверненнями громадян за 2023 рік.

За звітний період до відділу надійшло 240 заяв та звернень від суб’єктів підприємницької діяльності та жителів громади.

Найбільше звернень стосувалися питань неякісно наданих послуг споживачам; питань придбання неякісних товарів як продовольчої, так і промислової груп товарів; перевищення допустимих рівнів шуму від роботи торгівельних закладів, порушень громадського порядку та ін.

Працівниками відділу разом з представниками правоохоронних органів, Муніципальної варти та Держпродспоживслужби систематично проводились заходи щодо протидії та ліквідації стихійної торгівлі, в т. ч. здійснювалося вилучення продукції, яка реалізовувалась без відповідних дозвільних та погоджувальних документів на території громади у невстановлених для цього місцях. Винні особи притягувались до адміністративної відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства України.

Фото