«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

|  26. 03. 2024

22 березня у Білоцерківській громаді, а саме в спортивній залі КЗ БМР «Дитячо-юнацька спортивна школа «Юність», відбувся традиційний щорічний фестиваль серед спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Участь у заході взяли 11 сімей, які змагалися за звання найспортивнішої сім’ї. Серед учасників були також сім’ї з прифронтових та тимчасово окупованих областей.

Організаторами заходу виступили: відділення НОК України в Київській області, управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, КЗ БМР «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Головною метою заходу стала організація в умовах воєнного стану оздоровчо- рухової активності серед усіх категорій громадян – для зниження психоемоційного напруження, стресу та подолання їх наслідків, формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою в сімейному колі.

Перед початком змагань присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників та захисниць України та тримали рівняння на прапор під час звучання Державного гімну.

З вітальним словом під час заходу виступила заступник начальника управління з питань молоді та спорту Валентина Коросько, яка побажала всім учасникам перемоги.

Олімпійську руханку разом з учасниками змагань виконали вихованки відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Юність» – майстер спорту України Дарія Масликова та Валерія Десятніченко. Показові виступи продемонстрували вихованки відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Юність», кандидати в майстри спорту України Лілія Грищенко та Анна Горобець.

Перегони відбувалися у 4 спортивних естафетах. За результатами набраних балів, переможцями фестивалю стала сім’я Мялківських, срібні призери – сімʼя Дактурідзе, бронзові призери – сімʼя Шульг.

Переможців та призерів змагань відзначили медалями, дипломами, кубками та цінними подарунками. Учасники змагань за активну участь отримали дипломи, медалі та подарунки.

Фото