У поліклінічному відділені міської лікарні №1 триває капітальний ремонт одного з поверхів

|  20. 03. 2024

На третьому поверсі поліклінічного відділення КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №1» триває капітальний ремонт приміщення. Кошти на нього були виділені в рамках цільової програми матеріально-технічного забезпечення комунальних некомерційних підприємств Білоцерківської міської ради на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 02 вересня 2021 року №1278-16-VIII (зі змінами). Загальний кошторис робіт становить 7,5 млн грн. За словами керівника Білоцерківської міської лікарні №1 Анатолія Рогова, капремонт тут не проводився більше 50 років, тож потреба в оновленні приміщення стала вимогою часу, у тому числі з міркувань його безпечної експлуатації.

– Ми мали певні проблеми з електропостачанням, необхідно було змінювати проводку – про це свідчили відповідні приписи пожежників. Також виникла потреба в заміні перестінок між кабінетами – вони були з фанери, а це не допускається правилами пожежної безпеки, – розповів Анатолій Рогов. – Заміни потребувала сантехніка, системи водопостачання та водовідведення, облаштування санвузлів. Його виконано таким чином, що вони будуть зручними в тому числі для людей з інвалідністю. Словом, виникла потреба у проведенні капітального ремонту. Відповідно, був розроблений кошторис, який пройшов експертизу, був проведений відкритий тендер, і вже сьогодні практично всі роботи завершені. Тож незабаром у відремонтованому приміщенні працюватимуть профільні лікарі, функціонуватимуть кабінети аудіометрії, медико-соціальної експертизи (МСЕК), амбулаторне відділення реабілітації тощо.

У коридорі та в кабінетах повністю замінено двері, підлогу, стелі. Ремонтні роботи виконані дуже якісно, тож сподіваємося, що оновлене приміщення буде затишним та комфортним як для лікарів, так і для пацієнтів.

Фото