Завжди на сторожі комфорту, безпеки та благоустрою громади!

|  15. 03. 2024

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож з нагоди свята, яке цьогоріч припадає на 17 березня, представників цієї галузі вітали в Білоцерківській громаді.

Саме вони виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність громади, надаючи різні послуги. Це спеціалісти, які працюють у тепломережі, житлово-експлуатаційних конторах, ліфтовому господарстві, дорожній та транспортній галузях, службі побуту, забезпечують водопостачання та водовідведення тощо. І саме ці працівники роблять усе можливе, аби життя кожного жителя громади було комфортним, зручним та безпечним.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Як засвідчили події останніх років, комунальники в нашому місті справилися «на відмінно» з тими викликами, які перед нами виникали. Переконаний, що мало де в світі саме комунальні служби стикалися з такими викликами, які ми пережили за останні два роки. Але всі ви були на місцях, працювали, робили все, і навіть неможливе, для того, щоб утримати інфраструктуру громади, за що особисто я вам вдячний і пишаюся вами! Бажаю, щоб усі негаразди лишилися в минулому, щоб ви жили та працювали в нормальному режимі, в мирній країні, щоб усі ви і ваші родини були щасливі і задоволені життям. Зі святом!»

Міський голова також відмітив, що підприємства житлово-комунальної галузі – одні з найбільших платників податків, що дає змогу потужно допомагати нашим військовим.

Геннадій Дикий вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» Тетяні Кучерук.

Подякою Київської обласної ради було відзначено Світлану Щербину.

Ряд працівників галузі житлово-комунального господарства нашої громади були відзначені грамотами Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету – за сумлінне виконання службових обов’язків, плідну працю, значний внесок у розвиток житлово-комунального господарства, покращення якості надання послуг та з нагоди професійного свята.

До вітань долучився також заступник міського голови Анатолій Кравець.

Тож вітаємо всіх працівників галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з прийдешнім святом! Успіхів та наснаги вам у нелегкій праці та людської вдячності за добрі справи!

Фото