«Зиму проводжаємо, переможну весну зустрічаємо»

|  13. 03. 2024

9 березня в будинку культури с.Піщана відбувся фестиваль весни «Зиму проводжаємо, переможну весну зустрічаємо», на якому зібрались вокальні та хореографічні колективи клубних закладів Білоцерківської громади. Мета заходу - об’єднати таланти в нелегкий для України час з вірою в розквіт нашої держави. Адже, під час війни і мистецтво стає тією зброєю, яка теж працює на перемогу. Віра в перемогу надихає

На фестивалі відзначили не лише таланти колективів клубних закладів, а й майстринь українського мистецтва – Ліну Якименко (с.Скребиші), Антоніну Крижанівську та Тетяну Гейко (с.Піщана), вироби яких поєднали в собі мотиви давніх часів і сьогодення, чим привабили погляди гостей.

Мистецький захід клубної системи відвідали: начальник управління культури і туризму Юлія Ковальська та старости Білоцерківської громади - Світлана Житовоз, Ольга Костина, Василь Музика, Галина Нечипоренко, Дмитро Сирота та Юлія Ткаченко.

Учасники фестивалю подарували глядачам часточку своєї душі та весняне натхнення з вірою, що наша переможна весна прийде обов’язково!

На мистецькому заході кожен бажаючий мав можливість задонатити у благодійну скриньку на Збройні Сили України. Вдалося зібрати 4478 гривень, які цього ж дня були передані волонтерській організації.

Фото

Інформація від централізованої клубної системи


 

.