Повідомлення про прийом пропозицій щодо перейменування вулиць та інших поіменованих об’єктів

Дата : 
2024-02-28

У зв’язку з російською агресією та її повномасштабним збройним вторгненням до України, з метою дерусифікації та деколонізації, тобто позбавлення від ідеологічних кліше та міфів російської імперської спадщини, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про проведення громадського обговорення (у форматі анкетування та зборів/зустрічей) та прийому пропозицій щодо перейменування пров. Гагаріна та вул. Недоги в с. Пилипча Білоцерківської міської територіальної громади.

Також, пропозиції (зауваження) із обгрунтуваннями щодо зазначених питань подаються у письмовій формі на адресу управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради: бул. Олександрійський, 75, прим. 134; е-mail: [email protected] (або за адресою: вул. Соборна, 5, с. Пилипча) із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає до 28.03.2024 року. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – Ірина Тетерук. Телефони для довідок: (04563) 5-16-02; (04563) 5-10-45.

Протокол № 1 засідання робочої групи з питань найменування (перейменування) вулиць та інших поіменованих об’єктів Білоцерківської міської територіальної громади(створена розпорядженням міського голови від 23.02.2024 року № 66 Р)