Білоцерківська громада вітає із нагородами людей, які наближають Перемогу

|  10. 01. 2024

Перед початком засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, що відбулося 9 січня, було вручено низку подяк та нагород військовослужбовцю та волонтерам, які допомагають війську.

Уже стало доброю традицією, коли до Білоцерківської міської ради звертаються командири військових частин, які розташовані на території України, аби відзначити мешканців нашої громади.

Тож до Білоцерківської міської ради звернувся Іван Голішевський – командир 24 Окремої механізованої бригади імені Короля Данила, аби зачитати слова вдячності та висловити подяку батькам старшого сержанта Ярослава Козловського.

За час служби Ярослав Козловський зарекомендував себе дисциплінованим та працьовитим військовослужбовцем, який свято і непорушно дотримується Конституції України, зберігає вірність військовій присязі та віддано служить українському народові.

Ярослав – один із тих воїнів, чий високий рівень мотивації та професійного самовдосконалення створює атмосферу довіри та взаємодопомоги у військовому колективі.

Ярослав користується заслуженим авторитетом серед бойових побратимів та докладає зусиль для якісного виконання поставлених завдань щодо захисту недоторканності кордонів Батьківщини. Ярослав опанував свою військову спеціальність та став взірцем у виконанні військового обов’язку. Він не боїться дивитися в очі ворогу, завжди готовий до виконання наказів та доручень командира підрозділу. Своїм патріотизмом та героїзмом він примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі та підтримує престиж Збройних Сил України.

Міський голова Геннадій Дикий вручив подяку та квіти батьку воїна – Юрію Миколайовичу.

Також були нагороджені волонтери, які роблять значний внесок у наближення перемоги України у російсько-українській війні. Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» була відзначена волонтер та видавець Тетяна Виговська. Нагрудним знаком «Відзнака міського голови» були нагороджені: волонтер Вадим Горенюк, підприємець Микола Горенюк, Волонтер Олександр Говорун.

За словами директора Благодійної організації «Благодійний фонд «Час змін» Костянтина Климчука, який зробив подання на відзначення волонтерів, Тетяна Виговська – нині перебуває в Польщі та є головним редактором видавництва «Час Змін Інформ». Завдяки її роботі було організовано центр для біженців у м.Катовіце, Сілезьке воєводство. Крім того, видавництво взяло участь у найпрестижніших книжкових виставках Європи, завдяки чому Білу Церкву знають у Словаччині, Польщі, Німеччині, Швеції, Данії, Норвегії. Книжки виходять не тільки українською мовою, але й різними мовами Європи.

Вадим Горенюк у місті Торонто (Канада) заснував Благодійний фонд «Другий фронт», коштами якого були придбані дрони, автомобілі для різних військових частин України.

Микола Горенюк – у будь-який час доби їде в найгарячіші точки, чесно та сумлінно робить свою роботу. Він працює заради того, щоб допомогти Збройним Силам України, аби наша держава ствердилася та здобула перемогу.

Олександр Говорун – виконує найважчі завдання, які потрібно вирішити задля допомоги війську. Зокрема відвозить допомогу в найгарячіші точки, збирає та акумулює кошти, організовує харчування бійців тощо.

Тож вітаємо із заслуженими нагородами представників Білоцерківської громади та зичимо, аби їхні здобутки примножувалися та наближали перемогу і мир на рідній землі.

Фото