Поліцейські офіцери громади прозвітували про свою роботу

|  18. 12. 2023

Сьогодні, 18 грудня, поліцейські офіцери Білоцерківської міської територіальної  громади Руслан Дука та Дмитро Новіков прозвітували про свою роботу за 2023 рік.

В зону обслуговування поліціянтів входять 16 населених пунктів громади, в яких проживають близько 20 тисяч жителів.

У ході роботи офіцери тісно співпрацювали з населенням, проводили профілактичні бесіди та лекції у навчальних закладах, брали участь у пошуку зниклих громадян, ліквідації наслідків негоди, охороні громадського порядку під час проведення масових заходів, сприяли патріотичному вихованню школярів.

За звітний період було розглянуто понад 1000 повідомлень та звернень громадян.

Також, у ході роботи:

- виявлені факти незаконного зберігання наркотичних речовин;

- у сфері громадської безпеки та безпеки дорожнього руху за статтями КУпАП складено 81 протокол про адміністративне порушення;

- за ініціативи поліцейських офіцерів громади було проведено два обшуки, у результаті яких були відкриті два кримінальні провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Поліціянти відповіли на всі запитання, що були поставлені профільним заступником міського голови Юрієм Савчуком та старостами, обговорили подальші спільні дії для організації належної безпеки й правопорядку на території населених пунктів громади.

«Завдяки злагодженій тісній співпраці правоохоронців та органів місцевого самоврядування наша громада вдосконалюється, стає безпечнішою та комфортнішою», - наголосив заступник міського голови Юрій Савчук та подякував офіцерам за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків.


Варто зазначити, що Білоцерківська громада однією з перших у Київській області приєдналася до проєкту «Поліцейський офіцер громади»: коштом місцевого бюджету були відремонтовані та облаштовані приміщення для поліціянтів та придбано службові автомобілі.

>>> Більше світлин <<<