Щоб малятам було зручно та комфортно

|  05. 12. 2023

5 грудня в Білоцерківській громаді привітали родин, у яких народилися двійні. Ця давня добра традиція підтримується в нашій громаді відповідно до «Програми сприяння  соціальному   становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2021-2023 роки». Кожна родина, яка проживає на території громади і в якої народилася двійня, отримує адресну допомогу у вигляді спеціального дитячого візочка для двієнь.

Тож цього дня вітання приймали родини: Тищенків Павла та Наталії, в яких народилися дві доньки – Єва та Софія; Кліщів Сергія та Ірини, сім’я яких також поповнилася донечками – Софією та Лілією; Бєльських Віталія та Наталії, у яких з’явилося два синочка – Лук’ян та Орест.

«Вітаю вас із цим надзвичайним святом. Бажаю, щоб дітки росли здоровенькі, вам на радість та допомогу, щоб ви завжди пишалися їхніми здобутками, успіхами. Пам’ятайте завжди, що іншого такого віку не буде, тому використовуйте кожну годину, кожний момент, коли ви можете побути з дітьми, адже діти ростуть дуже швидко», – вітаючи присутніх, зазначив міський голова Геннадій Дикий.  Як батько двійні, міський голова поділився власними враженнями від батьківства, побажав молодим батькам достатку, а також не зупинятися на досягнутому.

Молодим родинам були вручені подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, дитячі візочки та квіти.

Варто відмітити, що протягом 2023 року в Білоцерківській громаді народилося 18 двієнь.

У заході також взяли участь: заступник міського голови Катерина Возненко, представники управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.

Тож вітаємо батьків, а малечі бажаємо зростати здоровими та щасливими – в мирі та злагоді, на рідній Українській землі.

>>> Більше світлин <<<