50 років у парі – як один день

|  01. 12. 2023

1 грудня «золоте» весілля святкували жителі Білоцерківської міської громади Чабак Олександр Микитович та Галина Михайлівна. Рівно 50 років тому, 1 грудня 1973 року, вони сказали одне одному «так» та поєднали свої долі в сільській раді села Смолин, що на Чернігівщині. 

Тож з нагоди свята в Будинку урочистих подій зібралися рідні, близькі, друзі та гості. У теплій дружній атмосфері, за доброю українською традицією, молоді знов стали на весільний рушник, обмінялися обручками, скріпили підписами свою згоду на подальше сімейне життя, отримали свідоцтво про шлюб, а також вклонилися запашному короваю.

Через усе своє життя подружжя пронесли кохання, вірність, відданість одне одному. Виростили двох дітей, діждалися чотирьох онуків.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого «золоте» подружжя привітав начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Олексій Копишинський. 

Подружжю була вручена подяка міської ради та її виконавчого комітету, квіти та символічний подарунок.

Галина Миколаївна родом із села Храпачі Білоцерківського району, а Олександр Микитович – з міста Борзна Чернігівської області.

«Познайомилися в селищі Гончарівське, що на Чернігівщині, 1 квітня 1973 року, а 1 грудня вже розписалися, – розповіли молодята. – Як пролетіли ці 50 років – навіть не помітили. Їздили по всій Україні, були й за кордоном. Але вирішили повернутися на Батьківщину. Ми постійно працювали, і якби не війна, працювали б і досі. У житті було різне, але пам’ятаємо тільки хороше».