Повідомлення про публічне обговорення за «круглим столом» проєкту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської МТГ»

Дата : 
2023-08-16

Повідомлення
про  публічне обговорення за «круглим столом» проєкту регуляторного акта – рішення  Білоцерківської  міської  ради «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади»

22 серпня 2023 року о 12 год. 00 хв. у  великому  залі приміщення Білоцерківської  міської ради, за  адресою: м.Біла Церква, вул.Ярослава Мудрого, буд.15   відбудеться  обговорення проєкту регуляторного акта – рішення Білоцерківської  міської  ради «Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів на території Білоцерківської міської територіальної громади».

Обговорення буде проведено у відкритому режимі у форматі «круглого стола» за участю депутатів міської ради, представників структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, комунальних підприємств та представників громадськості.

Ознайомитися з проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу  до нього можна на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів bc-rada.gov.ua в розділі «Актуально» за посиланням: https://bc-rada.gov.ua/node/14512 від 20 липня 2023 року.

Заступник  міського  голови                                                     Олександр ПОЛЯРУШ