Шановні будівельники!

Дата : 
2023-08-11

Шановні будівельники!

З нагоди Дня будівельника України, Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Білоцерківської міської ради щиро вітає Вас, тих, хто вкладає свою майстерність та старання у створення міцних основ нашої країни! Ви, як справжні творці, зводите будівлі, які будуть свідчити про вашу відданість і віру в майбутнє. Ваша праця – це не тільки робота, а й важливий вклад у розвиток і процвітання України. Ви творите, будуєте та створюєте комфортне майбутнє для нас усіх. Ви здатні перетворити найскладніші задуми в реальність, будувати мости, дороги, будинки та інфраструктуру, яка піднімає нашу країну на новий рівень.

Скільки життєвої сили і таланту ви вкладаєте в кожен камінь, кожну цеглу, кожен метр плити! Ваша енергія дозволяє мріям перетворюватися на реальність, а будівлі – на пам'ятки архітектури. Ви стоїте в основі того, що ми називаємо «домом», «приміщенням», «спорудою». Ваша майстерність робить наше оточення зручнішим, красивішим і безпечнішим.

Саме завдяки вашій цілеспрямованій праці вдається здійснювати амбітні плани нашої країни: будувати сучасні житлові комплекси, розвивати інфраструктуру, забезпечувати енергоефективність та екологічність будівель.

Нехай кожен новий проєкт буде вам викликом, а кожна вдала реалізація – відзнакою вашої професійної компетентності. Нехай ваші руки завжди знаходять правильні рішення, а талант і креативність підказують інноваційні ідеї. Нехай кожен ваш крок буде кроком до майбутнього, яке ви будуєте своїми руками. Нехай це свято буде для вас днем заслуженого визнання та подяки за вашу неоціненну працю. Нехай вас завжди супроводжує натхнення для здійснення нових звершень, а результати вашої діяльності приносять позитивні зміни в розвитку нашої держави.

Бажаємо вам міцного здоров'я, творчого злету, успішної реалізації цікавих проєктів, вдячних клієнтів та колег, які цінують вашу працю, а також невичерпного запасу енергії для подолання будь-яких труднощів на шляху до великих будівничих досягнень. Ваші зусилля, професіоналізм та відданість роботі заслуговують на повагу та вдячність.

З найкращими побажаннями, начальник відділу ДАБК БМР  Володимир Дорогань.