VІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО- ТА ВІДЕОРОБІТ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА»

Дата : 
2023-05-17

VІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО- ТА ВІДЕОРОБІТ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА»

Організатор/Виконавець - міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти та науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України та Моторного транспортного страхового бюро України. 

ТЕМИ КОНКУРСУ

1) Молодь за безпеку дорожнього руху – безпечна поведінка пішоходів та інших учасників дорожнього руху під час використання персонального вело-, електротранспорту; правила поведінки та безбар’єрність у громадському транспорті; 

2) Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо –  практичні навички поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, надання домедичної допомоги потерпілим. 

3) Моя безпечна країна: майбутнє– вільна інтерпретація власного бачення безпеки своєї країни та її майбутнього.

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ

До участі в конкурсі запрошується молодь – учні та вихованці закладів освіти. Без вікових обмежень. Учасники до 14 років – за наявності згоди батьків/опікунів.

Участь у конкурсі може бути як індивідуальною, так і колективною.

СТРОКИ ПОДАННЯ РОБІТ

– з 15 травня по 13 жовтня 2023 року.

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ

- за посиланням https://dopomogadtp.com/vi-vseukrainskyi-konkurs-foto-ta-videorobit-natsionalnoho-proiektu-bezpechna-kraina/ 

 

Інформація надана управлінням з питань молоді

та спорту Білоцерківської міської ради