У Білоцерківській громаді відзначили Міжнародний день сім'ї

|  15. 05. 2023

Сім'я - головна цінність в нашому житті й тому не дивно, що їй присвячено кілька свят в році.

Саме 15 травня світ відзначає Міжнародний день сім'ї.  Цей день започаткований ООН для вшанування та підтримки родинних цінностей, а також для пропагування здорових та гармонійних стосунків між батьками та дітьми, чоловіком та дружиною й іншими членами родини.

Особливо зараз, в нелегкий воєнний час кожен з нас розуміє, що сім'я - це найдорожче, що є в житті. Цей  день  - хороший привід зустрітися з рідними, а якщо немає такої можливості, то зателефонувати їм і сказати кілька теплих слів, подякувати за все світле і хороше, що вони подарували нам.

Міська влада постійно приділяє увагу родинам, які потребують підтримки та допомоги, вшановує тих, хто оберігає сімейні цінності, передає їх наступним поколінням, плекає майбутнє та є продовжувачем козацького роду,  намагається робити все, щоб кожна дитина мала родинний затишок, турботу та повагу.

 Сьогоднішнє свято стало приводом вчергове об’єднати та вшанувати різні категорії  родин.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко завітала цього дня до молодого подружжя Зелених Нелі та Дмитра, у яких 14 березня ц.р. народилися двійня, хлопчики - Марк і Матвій. У родині є ще двоє старших діток: Ілля і Поліна.

Привітала та вручила пам’ятний подарунок заступник міського голови подружжю, яке в мирі та злагоді прожили немало років та відсвяткували Золоте весілля.

Коробченки Олексій Володимирович та Надія Петрівна знають, як підтримати гармонію та лад у родині, адже прожили у шлюбі 50 років, виховали двох дітей - сина-військовослужбовця та доньку-підприємця. Мають четверо онуків (два хлопчика і дві дівчинки).

Цього дня відвідали таку важливу категорію родин як прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та родини сімейних патронатних вихователів. Подарунки та квіти були передані родинам. Подякували батькам-вихователям за їхнє бажання допомогти діткам, подарувати їм любов та турботу. Адже вони дали дітям шанс зростати в родині.

 Так відвідали дитячі будинки сімейного типу:

-       Лужецької Надії, яка виховує 10 дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

-       Родних Наталії і Руслана, виховують 9 дітей;

-       Масло Світлани та Василя, які  виховують  10 дітей; 

-       Голубевої Тетяни, яка  виховує 10 дітей.

Привітання отримали прийомні сім’ї : 

- Губатих  Степана та Надії, які виховують 3 дітей;

- Кірковської Яни і Карпушина Володимира, які виховують  2 дітей;

- Гейла Ігоря , який виховує  1дитину;

- Щербин  Юлії та Володимира, які виховують 1 дитину.

-  Пархомець Оксани, яка виховує  -1дитину.

Відвідали і патронатні сім'ї:

- Гнатиків Івана та Тетяни – виховують 2 дитини, які опинилися в складних життєвих обставинах;

- Яковенків Любові та Олексія  - 3 дітей.

Бажаємо, щоб у всіх без виключення родинах нашої громади завжди панували любов, вірність, взаєморозуміння, щастя і звичайно ж, миру!

 Хай кожна мить, проведена поруч з рідними, приносить вам тільки радість, посмішки, гармонію в душі та гарний настрій!

Фотогалерея