Білоцерківська громада долучиться до реалізації молодіжного проєкту

|  12. 05. 2023

У квітні цього року Білоцерківська громада увійшла в число одинадцяти громад, відібраних до участі в проєкті «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю», що впроваджується в межах програми “Мріємо та діємо”,  за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Cуть проєкту - залучити молоде покоління до процесу розробки принципово нових програм розвитку молоді. 

12 травня у Молодіжному Центрі відбулася перша установча зустріч робочої групи  проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю», у якій взяла участь заступник міського голови Катерина Возненко. ,

У рамках реалізації проєкту молодь отримає змогу у співпраці з органами місцевого самоврядування навчитися визначати та просувати потреби молоді в громаді, орієнтуючись на дані та довгострокові цілі розвитку, і зрештою втілити зміни у сфері молодіжної політики в своїй громаді. Результатом реалізації проєкту стане розробка інноваційно програми розвитку молоді у Білоцерківській громаді.

Як розповів регіональний координатор програми «Мріємо та діємо» Віталій Вербицький, цей проєкт орієнтований на посилення позитивного підходу до молоді та бачення у ній того ресурсу, який може втілювати зміни в громадах, і водночас – на використання компетенцій органів місцевого самоврядування.

У тому, що робота буде максимально плідною, впевнена  заступник міського голови Катерина Возненко.

«Молодь – це рушійна сила та генератор нових ідей. Тож завдяки спільній роботі ми зможемо вдосконалити нашу молодіжну політику та отримати максимальну користь для громади», – зазначила Катерина Возненко та запевнила у повній  підтримці місцевою владою інноваційних ідей нашої молоді.

Фотогалерея