У Білоцерківській громаді триває весняний ремонт доріг

|  02. 05. 2023

Працівники управління дорожнього господарства Департаменту житлово-комунального господарства продовжують працювати та дбати про стан вулично-дорожньої мережі міста.

Про те, які роботи наразі проводяться у місті та що заплановано зробити – інформує заступник директора - начальник управління дорожнього господарства ДЖКГ Олексій Погасій.

«Практично у всіх районах міста фахівці проводяться планові роботи по ліквідації аварійності на основних проїзних та магістральних дорогах. Частково розпочаті роботи по ремонту прибудинкових територій. Наразі роботи проводяться з використанням струменево-ін’єкційного та звичайного методів ремонту. При достатньому температурному режимі, буде проведено також санацію тріщин дорожнього покриття бітумно-полімерними сумішами», — повідомив Олексій Погасій.

Першочергово під час весняного ремонту доріг ліквідовують аварійно небезпечні ями, вибоїни, тріщини в асфальтовому покритті проїжджих частин вулиць та тротуарів.

Також, для зручності автомобілістів, проводяться роботи з розширення проїжджої частини на вулиці Ярослава Мудрого. У ході цих робіт будуть облаштовані тротуари для пішоходів та планують встановити острівець безпеки. Як зазначає Олексій Погасій, основна мета – зробити цю ділянку зручнішою і комфортнішою, підвищити безпеку руху, покращити взаємну видимість водіїв і пішоходів.

фотогалерея