Один раз і на все життя

|  24. 04. 2023

Саме з такою думкою одружувались пари, яких випала честь сьогодні вітати.

Квіти, подяки, пам’ятні подарунки вручили міський голова Геннадій Дикий та заступник міського голови Катерина Возненко білоцерківцям, які цього року відзначають 50, 55 та 65 років подружнього життя.

Звертаючись до ювілярів, Геннадій Дикий зазначив, що чудову традицію вітати подружжя, які відзначають ювілейні річниці свого спільного життя не змінила навіть війна. Адже на тлі буремного сьогодення, такі люди дають натхнення і віру в майбутнє.

Тож, вітаємо Бориса та Анастасію Шпуль із «золотим» весіллям (50 років разом), Володимира і Наталію Линників - зі смарагдовим (55 років разом), а родину Олексія і Зінаїди Музик – із «залізним» ювілеєм подружнього життя (65 років разом).

Наші ювіляри є доказом того, що кохання та повага один до одного  здатні не  гаснути навіть через багато десятиліть  спільного життя, і що всі негаразди в цьому житті  можна здолати, якщо в сім’ї  є місце злагоді, любові й розумінню. Нехай ці обереги й надалі дарують нашим ювілярам ще багато щасливих років разом, а їхній досвід стане гарним прикладом для молодих сімей.

Захід проведено та організовано за ініціативи управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради в рамках реалізації Програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, і підтримки сім’ї на 2021-2023 роки.

Фотогалерея