Протокол засідання «круглого столу» з обговорення регуляторного акта - проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодов

Дата : 
2023-04-11

Присутні:

Возненко К.С. – заступник міського голови;

Копишинський О.М. –начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради;

. – начальник управління економіки Білоцерківської міської ради;

Романчук В.М. - головний спеціаліст відділу з питань розвитку підприємництва та інвестицій управління економіки Білоцерківської міської ради;

Саєнко С.М..- головний спеціаліст відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю;

Однорог Т.А. – головний бухгалтер КЗБМР «Льодовий стадіон»;

Коротун В.І.. - бухгалтер ДЮСШ «Зміна».

Веред В.О. – директор КЗБМР «Льодовий стадіон»

Кривошеєв О.А.- директор ДЮСШ «Зміна»

Головуючий на засіданні «круглого столу» - Возненко К.С.

За секретаря - Однорог Т.А.

Слухали:

Возненко К.С.: з інформацією про проєкт рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон». Вона повідомила про те, що тарифи на платні послуги розроблені у зв’язку з гострою необхідністю регулювання діючих тарифів на послуги з зимових видів спорту, з урахуванням рівня їх собівартості та рекомендувала винести проєкт рішення на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради.

Веред В.О.: з інформацією про економічне обґрунтування встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом  Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон». Він доповів, що даний проєкт рішення розроблений у зв’язку із зростанням фактичних витрат у порівнянні з витратами в діючих тарифах на послуги, а саме:

- зростання цін у порівнянні з 2021 роком на електроенергію, водопостачання, водовідведення та ін.;

- підвищення розміру мінімальної заробітної плати з 6000 грн. (станом на 01.01.2021 р.) до 6700 грн. (станом на 01.01.2023 р.) на 11,7% згідно Закону України «Про державний бюджет України на 2023 рік». –

Метою прийняття даного рішення є встановлення вартості надання послуг, що складають мінімальний перелік з урахуванням інтересів населення та фактичних витрат суб’єкта господарської діяльності на їх надання.

  Коротун В.І.: доповіла, що ДЮСШ «Зміна» орендує приміщення в КЗБМР «Льодовий стадіон» 120 годин в місяць, для тренувальних робіт спортсменів з зимових видів спорту, та відшкодовує послуги за електроенергію, водопостачання та водовідведення.

                                                                   Вирішили:

1. Рекомендувати винести проєкт рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон», з урахуванням наданих пропозицій та зауважень на розгляд засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

 

Головуючий                                                                             Катерина ВОЗНЕНКО

 

За секретаря                                                                             Тетяна ОДНОРОГ