Обговорено встановлення тарифів на платні послуги в КЗ БМР «Льодовий стадіон»

|  06. 04. 2023

 

6 квітня у Білій Церкві відбулося засідання «круглого столу» з обговорення проєкту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради щодо встановлення тарифів на платні послуги, що надаються в комунальному закладі Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон», яке провела заступник міського голови Катерина Возненко.

Проєкт регуляторного акта про тарифи на платні послуги розроблено у зв’язку з гострою потребою регулювання чинних з 2021 року тарифів на окремі види платних послуг, що надаються населенню комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» і потребують перегляду до рівня їх собівартості з мінімальною рентабельністю.

Директор комунального закладу В’ячеслав Веред зазначив, що нові тарифи жодним чином не вплинуть на вихованців ДЮСШ «ЗМІНА» - вони продовжать там займатися безкоштовно.

Метою прийняття даного рішення є приведення тарифів на платні послуги, що надаються у КЗ БМР «Льодовий стадіон» до економічно обґрунтованого рівня, встановлення мінімальної вартості надання послуг.

Тарифи на платні послуги, які встановлюються проєктом рішенням, формуються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» із застосуванням нормативно-витратного методу на підставі державних і галузевих норм оплати праці, норм часу, норм використання матеріальних ресурсів, пов’язаних з управлінням та обслуговуванням установи.

Проєкт пройшов всю регуляторну процедуру. Зауважень та пропозицій щодо даного проєкту регуляторного акту не надходило.

Тож, за підсумком обговорення, присутні одноголосно прийняли рішення винести проєкт регуляторного акта - рішення міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються в комунальному закладі Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» на найближче засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

Із проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта можна ознайомитись в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів www.bc-rada.gov.ua.

фотогалерея