ІНФОРМАЦІЯ Про внесення змін до Публічного Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, що надаються ПрАТ «КАТП-1028»

Дата : 
2023-04-03

ІНФОРМАЦІЯ

Про внесення змін до Публічного Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, що надаються ПрАТ «КАТП-1028»

 

1.Внести зміни до пункту 5.1.6. та викласти в наступній редакції:

«5.1.6. несплату вартості послуг за період тимчасової відсутності в житловому приміщенні (іншому об'єкті нерухомого майна) споживача та інших осіб понад 30 календарних днів за умови, що Споживач протягом 30 календарних днів від дня настання такої події письмово повідомить про це Виконавця і надасть документи, що підтверджують таку відсутність (довідка з місця тимчасового проживання, роботи, лікування, навчання, проходження військової служби чи відбування покарання тощо)»

2.Внести зміни до пункту 12.5. та викласти в наступній редакції

«12.5. Дія договору припиняється шляхом розірвання:

12.5.1. за взаємною згодою сторін:

12.5.2. за рішенням суду на вимогу однієї із сторін у разі порушення істотних умов договору другою стороною;

12.5.3. з ініціативи Виконавця у випадку істотного порушення Споживачем взятих на себе за цим Договором зобов'язань, в тому числі щодо дотримання строків оплати за послуги. Якщо Споживач, що отримав від виконавця письмове повідомлення про розірвання договору на протязі 10 календарних днів з моменту отримання такого повідомлення не вчинив дій для усунення вказаного в повідомленні істотного порушення даного Договору. Договір вважається розірваним з наступного дня після закінчення 10-денного терміну з моменту отримання Споживачем повідомлення про розірвання договору.

12.5.4. в інших випадках, передбачених законом та цим договором.»

 

 

Директор ПрАТ «КАТП-1028                                                             Ірина ВАКУРОВА