Про проведення громадських слухань

Дата : 
2022-10-06

Білоцерківська міська рада , нагадує про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні з метою одержання та врахування пропозицій  і зауважень громадськості щодо розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Біла Церква та плану зонування території міста Біла Церква» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Ознайомитись з містобудівною документацією «Внесення змін до генерального плану міста Біла Церква та плану зонування території міста Біла Церква» та звітом    про стратегічну екологічну оцінку можливо  у  приміщенні  Управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради .

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 19 вересня 2022 року до 19 жовтня 2022  року за адресами: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа,6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради; 09117, Київська обл., м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, буд 75, прим.134, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9  розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555.

За детальнішою інформацією  про громадські слухання  містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Біла Церква та плану зонування території міста Біла Церква»    та  звіту про  стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування   містобудівної документації  можна отримати  за тел.(04563) 5-10-45.

 

Начальник управління                                           Олександр ТЕРЕЩЕНКОВ