Новорічні подарунки від німецьких благодійників

|  29. 12. 2022

Благодійна організація з Німеччини «Хоф Шлютер» вкотре передала гуманітарну допомогу для Білоцерківської громади. Цього разу допомога була адресована родинам внутрішньо-переміщених осіб та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Загалом було передано 400 пакунків, до яких увійшли засоби гігієни, продукти харчування та солодощі, яким завжди так радіють діти.

Співпраця Білої Церкви з німецькими благодійниками продовжується вже понад 20 років, а після повномасштабного вторгнення росії лише зміцніла. Нещодавно, білоцерківська делегація у складі заступника міського голови Катерини Возненко та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Анни Олійник здійснила візит до Німеччини, зокрема до міста Люнебург, де знаходиться організація «Хоф Шлютер». У ході зустрічі з керівником благодійної організації Андре Новотні також були обговорені нагальні потреби родин, які знайшли тимчасовий прихисток на території Білоцерківської громади. Це стало поштовхом до того, щоб в найкоротший термін збільшити розмір наданої допомоги.

Передав допомогу директор Міжнародного благодійного фонду «Друзі – дітям Чорнобиля», член команди «Хоф Шлютер» Микола Дашкевич. Він зачитав присутнім лист-звернення від Андре Новотні, який було вкладено до кожного з подарункових наборів. У цьому листі Андре Новотні висловив підтримку жителям Білоцерківської громади, побажав щасливих новорічних свят та якнайшвидшого відновлення мирного життя в Україні.

Участь у заході також взяли заступник міського голови Катерина Возненко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Анна Олійник та директор Будинку урочистих подій, волонтер БО «Хоф Шлютер» Тетяна Бурківська.

Фотогалерея