Визначені лауреати молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2022 рік

Дата : 
2022-12-28

27 грудня 2022 року відбулося засідання комісії з присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2022 рік.                                                                                   

За наслідками таємного голосування комісія визначила лауреатів та рекомендувала управлінню з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради винести на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради питання щодо присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади   за 2022 рік:

- Овчаровій Маргариті - артистці драми Комунального підприємства Київської обласної ради «Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського» - за творчі здобутки на ниві театрального мистецтва та активну громадську діяльність;

- Растівському Ігорю – поету, студенту театрального факультету Київського Національного університету культури та мистецтв за поетичні твори 2022 року та активну громадську діяльність.

Питання про присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади   за 2022 рік буде винесене на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради у січні 2023 року.

                                                        Управління з питань молоді та спорту

                                                                  Білоцерківської міської ради