ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконкому БМР «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023 рік

Дата : 
2022-11-30

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023

Відповідно до підпункту 16 пункту «а»  статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30 липня 2010 року № 259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів», виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023-2027 роки» та аналізу  регуляторного впливу даного рішення.

             Метою даного регулювання є встановлення  науково та економічно обґрунтованих норм надання послуг з поводження з побутовими відходами, що застосовуються у практичній діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств перевізників, споживачів відповідних послуг.

  Встановлення економічно обґрунтованих норм надання послуг з поводження з  побутовими відходами допоможе також опосередковано досягти наступних цілей:

  - підвищити якість організації діяльності щодо поводження з ТПВ та, як наслідок, покращити санітарно-епідеміологічну ситуацію на території Білоцерківської міської територіальної громади;

   - досягти балансу між коштами, що виділяються з бюджету різних рівнів на санітарну очистку міста та реальними потребами галузі.

Головним розробником проєкту регуляторного акта є департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради: 09100, м. Біла Церква, вул. Андрея Шептицького, 2, другий поверх, приймальня, тел. 39-94-82, e-mail: [email protected],  [email protected].

З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту можна ознайомитися в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: https://bc-rada.gov.ua.

Пропозиції та зауваження  до проєкту регуляторного акта й аналізу регуляторного впливу приймаються від юридичних та фізичних осіб, їхніх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення з 8:30 до 17:00 (перерва з 13:00 до 13:45) у письмовому або електронному вигляді за адресою департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради: 09100, м. Біла Церква, вул. Андрея Шептицького, 2, другий поверх, приймальня, e-mail: [email protected],  [email protected].

 

Заступник міського голови                                                       Анатолій КРАВЕЦЬ