Наші захисники отримали допомогу від народу Іспанії

|  25. 11. 2022

25 листопада до Білої Церкви вкотре завітали іспанські волонтери на чолі з директором фірми Grup Cátala de Deguretat SL - Isidro Macia Egea, аби передати для наших військовослужбовців гуманітарну допомогу.

Швидка допомога, 10 генераторів різної потужності, автомобілі, термоодяг та інші необхідні для перемоги речі було передано у рамках допомоги міжнародної благодійної організації Global Humanitaria.

Міський голова Геннадій Дикий висловив слова щирої подяки іспанським друзям за допомогу нашим захисникам, наголосивши, що така підтримка важлива для України особливо зараз, коли ворог наносить удари по цивільному населенню, енергосистемі країни не маючи можливості здобути перемогу на  полі бою.

Isidro Macia Egea зауважив, що народ Іспанії вірить у перемогу України і робитиме все можливе від них, щоб перемога прийшла якнайшвидше.

На знак вдячності від білоцерківської громади, благодійнику були вручені сувенірні подарунки.

Ця гуманітарна місія стала можливою завдяки активному сприянню консула України в Барселоні Олександра Дзьоми,  білоцерківських волонтерів: підполковника запасу ЗСУ Олександра Островерха,  Владислава Маршалка, Олександра Русса.

Дякуємо за підтримку та допомогу народу Іспанії! Ми цінуємо це!  

Фотогалерея