З Днем Гідності та Свободи!

|  21. 11. 2022

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Саме у цей день 2013 року відбулися перші протестні акції української громадськості, як відповідь рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію.

З цієї нагоди та на знак вшанування патріотизму і мужності героїв Помаранчевої Революції та Революції Гідності у Білій Церкві відбувся захід.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до портретів Героїв Небесної Сотні учасники заходу вшанували подвиг тих, хто на шляху захисту свободи та європейського вибору українського народу віддав найдорожче - своє життя.

У заході взяли участь заступники міського голови Катерина Возненко, Анатолій Кравець, Юрій Савчук, Олег Усенко, голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, представники поліції та ДСНС.

Не маємо права забути, якою ціною український народ відстоює свій демократичний вибір та будьмо гідними подвигу Героїв, які продовжуть боронити рідну землю і відстоювати наше майбутнє.

фотогалерея