Термін висунення кандидатур претендентів на здобуття молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2022 рік продовжено до 15 листопада 2022 року

Дата : 
2022-11-03

Комісія з присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади повідомляє, що маючи за мету більш повне представлення кандидатур претендентів на здобуття премії, прийом документів на здобуття премії за 2022 рік продовжено до 15 листопада поточного року.

Матеріали кандидатів відповідно до вимог положення (додаток 1) подавати до 15 листопада 2022 року за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара, 11, тел. 38-20-12 (управління з питань молоді та спорту   Білоцерківської міської ради).

 

Вимоги щодо присудження

молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади     

Молодіжна літературно-мистецька премія імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади присуджується раз на рік рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради за поданням управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради  на підставі рішення Конкурсної комісії з присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади з метою всебічного сприяння розвитку обдарованої молоді, формування творчої особистості, створення у Білоцерківській міській територіальній громаді умов для її самореалізації.

Лауреатами премії можуть стати творчі працівники в галузі літератури та мистецтва віком від 15 до 35 років, творчі колективи, учасники яких мають відповідний вимогам вік, які живуть і творять у Білоцерківській міській територіальній громаді,  або жителі інших регіонів, які виявили значні творчі успіхи, ведуть активну громадську роботу у Білоцерківській міській територіальній громаді  з духовного збагачення молодого покоління.

Премія присуджується за творчі здобутки або твори, надруковані або оприлюднені в іншій спосіб, протягом року присудження премії, і які стали значною подією в культурному та мистецькому житті Білоцерківської міської територіальної громади.

Колективам і особам, які стали лауреатами, повторно премія не присуджується.

Кількість Премій - 2.

Висунення кандидатів на присудження премії здійснюється творчими спілками, громадськими організаціями, трудовими колективами або шляхом самовисунення.

Подання організації, колективу (або заява у разі самовисунення), матеріали з відображенням основних досягнень претендентів, конкурсні роботи у завершеному вигляді (надрукованому, в аудіо- чи відео- запису або в інший спосіб) та листок об’єктивних даних претендента на здобуття Премії (додаток 2), подаються до управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради до 15 листопада 2022 року за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара, 11.

Комісія з присудження премії визначає лауреатів та оголошує своє рішення до 01 січня 2022 року. 

Лауреатам премії в урочистій обстановці вручається грошова премія в розмірі 3/4 від міської літературно-мистецької премії ім. І. С. Нечуя-Левицького та диплом лауреата молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади.