Відбувся новорічно-різдвяний концерт колективів Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка «Радуйся, Світе!»

|  18. 01. 2022

18 січня, у переддень свята Хрещення Господнього, у Будинку органної та камерної музики відбувся благодійний концерт «Радуйся, Світе!» педагогічних творчих колективів Білоцерківської школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка (директор заслужений працівник культури України Леся Крижешевська).

Слухачами концерту стали клієнти Територіального Центру надання соціальних послуг ім. Петера Новотні, члени ветеранських організацій міста та всі бажаючі. Своє мистецтво присутнім подарували творчі колективи школи, які у 2021 році підтвердили високе звання «Народний» - вокальний ансамбль «Материнка» (керівник заслужений діяч мистецтв України Тамара Павленко) та камерний ансамбль класичної та сучасної музики (керівник Ірина Борова). У програмі концерту прозвучали твори новорічно-різдвяної тематики українських та зарубіжних композиторів.

Під час заходу із привітальним словом до присутніх звернулася директор школи Леся Крижешевська. Вона подякувала всім виконавцям, які працюючи викладачами школи, не забувають, що вони професійні музиканти і у вільний від педагогічної роботи час, на громадських засадах проводять репетиції та концертні виступи. Така форма діяльності колективу школи приносить позитивні результати педагогічної праці.

Захід відбувся за підтримки міського голови Геннадія Дикого та управління культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Фотогалерея