Півстоліття у парі!

|  10. 12. 2021

Прожити півстоліття у коханні та злагоді подружньою парою – дорогого вартує, адже шлях таких родин точно не був встелений пелюстками троянд. Втім, вони змогли пройти всі випробування, всі труднощі, які їм підготувала доля і змогли зберегти взаємну відданість і кохання,  виростити гідних дітей.

10 грудня у Білій Церкві знову вшанували пари, які відсвяткували прекрасний і світлий ювілей -  50-річчя подружнього життя та більше.

 Від імені міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко та начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Олексій Копишинський привітали ювілярів, висловивши щирі слова пошани та побажавши їм міцного здоров’я та ще довгих років життя у парі. На загадку ювілярам від міської влади було вручено подяки та  пам’ятні подарунки.

Отож, вітаємо подружжя ТУРЧЕНКІВ  Івана Івановича та Лариси Кузьмівни, які в 2021 році  відзначили 54 роки сімейного життя.  

50 років  подружнього життя у цьому році  відсвяткували:

КОВТУНИ Іван Петрович та Лідія Іванівна

КОВАЛЕНКИ  Микола Григоровича та Віра Федорівна

ДАНОВІ  Геннадій Олександрович та Любов Михайлівна           

Поділившись секретами міцного шлюбу «молодята» зауважили, що досягти цієї дати їм вдалося завдяки взаємній вірності і турботі, вмінню мріяти не зупиняючись та кохаючи один одного.

Наші ювеляри - доказ того, що довгий щасливий шлюб можливий. Живіть ще довго і залишайтеся для всіх нас яскравим прикладом того, що все в цьому житті можна перебороти, що з коханням все досяжно і можливо!

фотогалерея