Бібліотекарів Білоцерківського громади привітали з професійним святом

|  30. 09. 2021

30 вересня у м. Біла Церква відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи значний внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.

Від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх на заході із професійним святом привітала його заступник Катерина Возненко, яка наголосила на  вагомому внеску працівників бібліотечної сфери у підвищення культурного і освітнього рівня білоцерківців. Підкреслила, що в бібліотечних закладах Білоцерківської громади працюють досвідчені, високопрофесійні працівники закохані у книгу.

«Хочу щиро і від душі хочу побажати, щоб на книжкових полицях ваших бібліотек з’являлось все більше нової і цікавої літератури та щирої вдячності від любителів книги», -  зазначила Катерина Возненко та вручила кращим бібліотечним працівникам Подяки міського голови і квіти.

Привітати бібліотекарів Білоцерківської громади з професійним святом завітала депутат міської ради Леся Крижешевська, яка наголосила, що заклади централізованої бібліотечної системи імені Петра Красножона – це цілі центри духовного та інтелектуального розвитку нашої громади та вручила бібілотекарям грамоти, цінні подарунки та квіти.

 Після урочистої частини присутні проглянули святковий концерт у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

В заході також взяв участь заступник начальника управління культури і туризму Білоцерківської міської ради  – начальник відділу культури і мистецтв Роман Бичек.

ФОТОГАЛЕРЕЯ