Відбулося засідання виконавчого комітету

|  28. 09. 2021

28 вересня  відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий. У ході засідання було розглянуто ряд робочих питань, які впливатимуть на життєзабезпечення Білоцерківської міської територіальної громади.

Так, було затверджено новий склад комісій з присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади та з призначення стипендії міського голови кращим студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації міста Біла Церква.

Члени виконавчого комітету затвердили план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на четвертий квартал 2021 року, внесли зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 24 липня 2018 року № 329 «Про уповноваження посадових осіб комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» на складання протоколів про адміністративні правопорушення» (зі змінами) шляхом викладення його в новій редакції.

Також було внесені зміни у додаток 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 26 квітня 2017 року № 145 «Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам» шляхом викладення його в новій редакції.

Крім того було розглянуто ряд питань, пов’язаних із створенням комісій з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості як на вулицях Білої Церкви, так і на територіях загального користування сіл Шкарівка Дрозди, Мазепинці, Сидори.

Своїм рішення члени виконкому уповноважили посадових осіб відділу транспорту та зв`язку Білоцерківської міської ради, на складання протоколів про адміністративні правопорушення у сфері надання послуг пасажирського автомобільного транспорту під час здійснення перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Білоцерківської міської територіальної громади, при виявленні порушень за статтею 155 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Було й внесено зміни та затверджено штатний розпис управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради з 01 грудня 2021 року, розглянуті деякі питання розроблення проектної документації на будівництво об'єктів, ухвалено рішення про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розміщена в м. Біла Церква по  вул. Турчанінова, в районі житлового будинку № 7.

Члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 09 березня 2021 року № 174 «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини та її склад в новій редакції»; розглянули опікунські питання, з яких були прийняті відповідні рішення.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбулося в онлайн режимі, запис з обговоренням питань можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради.

ФОТОГАЛЕРЕЯ