Міський голова провів особистий прийом громадян

|  23. 09. 2021

22 вересня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян. На прийом записалося 9 білоцерківців.

    Жителі міста звернулися з низкою питань – як загальногромадських, так і особистих.

  Підняті питання стосувалися благоустрою як Білої Церкви, так й сіл, які належать до Білоцерківської міської територіальної громади. Зокрема:  ремонту доріг по вул.Осипенка та в с.Шкарівка; асфальтування доріжки для лижеролерів у мікрорайоні Гайок, ремонту покрівлі у багатоповерховому будинку на вул.Я.Мудрого, 44.

Також було акцентовано увагу на режим та умови роботи стадіону ДЮСШ «Зміна» на масиві Піщаному, встановлення додаткових сміттєвих баків та формування тарифу за комунальні послуги.

Один із білоцеркіців поскаржився на роботу водія одного з маршрутних таксі, а жителька міста звернулася з питанням щодо отримання житла.

     Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вирішення піднятих питань.

Для довідки: записатися на особистий прийом громадян міської ради можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.

 

Акцентуємо увагу, що на прийом записуватимуть лише вакцинованих громадян, із підтверджуючим сертифікатом.